Muzikanten Harvano.
Muzikanten Harvano.

OUD-GASTEL - Senioren Harmonie Harvano geeft op zondag 18 november haar najaarsconcert in ’t Veerhuis te Oud Gastel. De Harmonie treedt hier samen op met gemengd koor Sprundel Vocaal.

Dit ensemble heeft haar zetel in Sprundel, het dorp in een bosrijke omgeving gelegen tussen Sint Willebrord en Rucphen en bestaat uit veertig leden uit de regio West-Brabant. Het koor staat sinds 2007 onder leiding van Hans Reijs. Hij let scherp op de kwaliteit maar plezier in de muziek staat voorop.
Op het programma van deze middag, dat onder leiding van dirigent Nico van Oudheusden van Harvano en Hans Reijs van Sprundel Vocaal wordt gepresenteerd, staan weer een aantal mooie nieuwe nummers.

Harvano

Harmonie Van Ouderen, is in 1977 opgericht en bestaat momenteel uit zo’n 59 actieve muzikanten. Daarmee is een brede harmoniebezetting gerealiseerd. Maar muzikanten, vijftigplussers, die niet meer volledig aan het arbeidsproces deelnemen zijn altijd welkom. Kom eens vrijblijvend langs. We repeteren op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in ‘t Veerhuis. Voor meer informatie: www.harvano.nl

Informatie

Het concert begint om 14.00 uur en de zaal is vanaf 13.00 uur open. De toegang tot het concert is gratis, en mogelijk is het daarom een goede gelegenheid voor familie, vrienden en kennissen van Harvano en Sprundel Vocaal, om eens gezellig aan te schuiven. Beide gezelschappen gaan zich samen inzetten voor een onvergetelijke middag, met muziek uit elk denkbaar genre.[l]