Clubkampioenschappen en wintercompetitie OTC '34

OUDENBOSCH - Op 2-3-4 november werden de clubkampioenschappen gehouden bij de Oudenbossche Tennis Club. Het was een fantastisch weekend, drie dagen lang op tien banen tennisplezier met prachtig weer.

Het bleek een schot in de roos om de clubkampioenschappen te concentreren in één weekend. De evaluatie moet nog worden gedaan, maar men verwacht dat het evenement volgend jaar zeker weer op de agenda staat.

Senioren kampioenen

Heren enkel: Freddie Konings

Heren dubbel: Gert-Jan Ossevoort & Victor Vrijland

Dames dubbel: Kitty de Hoog & Aimee van Mechelen

Gemengd dubbel: Freddie Konings & Angelique Rubbens

Jeugd kampioenen

Groen-enkel: Janny Yang

Rood-enkel: Brad Kools

Groen-Dubbel: Harmen Mous & Vince Buijs

Feestavond

Voor een sfeervolle afsluiting van een druk jaar was er aansluitend een feestavond voor alle vrijwilligers in country & western style. Het was een gezellig drukbezochte avond met veel lekkere hapjes in het als Western Saloon ingerichte paviljoen van OTC '34.

Inschrijven wintercompetitie

De senioren leden kunnen gelijk alweer Inschrijven voor het volgende club evenement: de Interne Winter Competitie. Op een aantal zondagen in de wintermaanden (november t/m maart) worden er weer onderlinge wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld op tijd. Elke wedstrijd duurt 1 uur (waarvan maximaal 10 minuten inspelen en 2x 25 minuten de wedstrijd). Na 25 minuten begint een nieuwe set.

De wedstrijden worden in principe gespeeld op zondag om 10.00 uur, 11.00 uur of 12.00 uur (indien nodig ook nog om 13.00 uur). Deelname is gratis.

Inschrijven kan via de site van OTC. Altijd leuk om elkaar ook in de wintermaanden te zien. [l]