Uitslagen en programma Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - JD1 was in de eerste helft veel sterker dan MOP maar de keeper van MOP was in topvorm, slechts eenmaal kon JD1 hem passeren maar daartegenover stonden talloze reddingen.

Na rust werd MOP wat sterker en scoorde toen ook de gelijkmaker. Ook nu waren er prima reddingen van de keeper al was het bij zijn laatste redding vlak voor tijd voor de scheidsrechter moeilijk te zien of hij daar een overtreding voor nodig had. Het bleef bij 1-1.

MC1 speelde bij vlagen goed tegen Goes C2, na een 1-1 ruststand liep MC1 na rust uit tot 4-1 mede door een paar mooie aanvallen. Een verdiende overwinning.

MA1 had het moeilijk tegen Rapide A3. Ook hier een goede keeper en mede daardoor bleef het tot ver in de 2e helft 0-0. Ook de strafcorner liep niet vandaag. Toch wist Meike met een prachtig hoog schot voor de 1-0 zege te zorgen.

MB2 kwam tegen Prinsenbeek B5 net tekort en verloor met 2-0. Prinsenbeek nam hierdoor de koppositie over van Tempo.

MD1 speelde 2-2 tegen Pelikaan D4 en MB1 verloor met 3-1 van HSD B2.

JC1 was te sterk voor Made C1 (7-1)

Bij de jongste jeugd won M6E1 met 12-1 van Pelikaan E5, er was geen houden aan voor de meisjes uit Roosendaal.

M6E2 redde het net niet tegen Pelikaan E6 en verloor met 3-2.

J6E1 won zonder al te veel moeite met 4-0 van DDHC E2.

J8E1 won met 7-1 van Gilze Rijen 1.

M8E1 speelde een spannende wedstrijd in Zevenbergen tegen E8 2. Het werd uiteindelijk 2-2 omdat de jeugdige fluiters het nodig vonden om bij de laatste aanval van M8E1 waarbij een speelster alleen voor de keeper stond om te scoren af te fluiten omdat het tijd was. Tijdens de wedstrijd was al gebleken dat de fluiters niet altijd objectief waren. Heel spijtig voor het goed spelende M8E1.

Zondag won Dames 1 met 4-1 van Prinsenbeek 3 en de Veteranen waren te sterk voor Gilze Rijen A (2-1).

Dames 2 verloor met 3-2 van Mistral 1 en Heren 1 verloor al weer nipt, nu was Prinsenbeek 3 met 4-3 te sterk.