OUDENBOSCH - Een uitgelezen programma voor een herfstachtige zondagmiddag. De Oudenbossche Harmonie On The Road bij de KBO Oudenbosch. Een familieconcert voor jong en oud, door jong en oud.

Toepasselijk is de naamgeving van dit muzikaal gebeuren. Samen met het jeugdig opleidingsorkest presenteert het Groot Harmonie Orkest een muzikale reis langs landen dichtbij en veraf. Herkenbare melodieen en ritmes uit verschillende streken en gebieden zullen de muzikale revue passeren,

Voor de jongsten onder het gezelschap is het een primeur om tijdens een officieel concert achter de lessenaar te zitten. Trots is de Oudenbossche harmonie op haar jeugdige leden die vol enthousiasme hun partijtjes mee spelen. Het opleidingsorkest zal haar eigen programma brengen en vervolgens meespelen met het groot orkest.

Een afwisselend programma wordt U voorgeschoteld, muziek van dichtbij en veraf. Vertellend, ontroerend, stemmig, grenzeloos, maar vooral plezierig om naar te luisteren en naar te kijken.

On The Road is de Oudenbossche Harmonie niet alleen qua muzikale grenzen en snelwegen, ze gaan deze middag zelfs nog verder via de digitale weg.

Vergeet vooral niet uw mobiele telefoons met internetaansluiting mee te nemen. U allen hebt de kans om een gratis muziekles te winnen als U gedurende het concert op het puntje van uw stoel gaat zitten om precies te volgen wat er muzikaal On The Road gebeurt.

De presentatie ligt in handen van Charlotte Maas, de muzikale leiding is in handen van dirigent Koert Dirks.

U bent allen van harte welkom op zondagmiddag 25 november. Zaal open vanaf 14.00 uur, aanvang concert 14.30 uur.[l]