Competitie uitslagen Badmintonclub Hoeven

HOEVEN - BC Hoeven 1-BC Robad 2. Na drie keer een uitwedstrijd in Zeeland te hebben gespeeld mag het team weer eens een thuiswedstrijd spelen.

Bij binnenkomst hadden ze al een 3-0 voorsprong doordat de tegenstanders met een dame te weinig waren. Dus er werd nog gespeeld, tweemaal mannenenkel, eenmaal damesenkel, heren dubbel en 1 mix.

Voor de dames was dit geheel niet leuk omdat ze nu maar één partij konden spelen. Nicole speelde de enkel, in twee sets verloor ze nipt van de tegenstandster. Maud speelde alleen de mix samen met Patrick en ook hier waren de tegenstanders nipt de betere.

De heren maakte het na een slechte start in de eerste set , het in de derde set zeer spannend en wonnen deze in verlenging met 25-23. Daarna gingen ze beide singelen, Patrick behaalde een mooie overwinning in 2 sets terwijl Peter het onderspit moest laten in 3 sets. Eindstand een 5-3 overwinning.

BC Hoeven 2

BC Hoeven 2 heeft afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd gespeeld tegen BC Robad 3. Helaas had BC Hoeven 2 een heer te weinig maar Max wou graag dat plekje opvullen. Max en Jordy hebben een sterke dubbel gespeeld maar de partij ging helaas naar de tegenstanders, die de winst binnen wisten te slepen in twee sets. Britt en Melissa hebben een uitstekend damesdubbel gespeeld die in twee sets de tegenstanders wisten te overtreffen. Jordy heeft zijn enkelpartij helaas verloren in twee sets. Max, Birgit en Melissa hebben alle drie een super sterke enkel partij gespeeld en hebben alle drie gewonnen in twee sets. Helaas waren Max en Britt niet sterk genoeg om hun mixdubbel te kunnen winnen. Birgit en Jordy hebben helaas ook hun mixdubbel verloren in een partij van drie sets. BC Hoeven 2 heeft de punten eerlijk verdeeld met BC Robad 3 met als uitslag 4-4.[l]