Inrichting kerk met kerstmarkt 2017.
Inrichting kerk met kerstmarkt 2017. ad van Laarhoven

Kerstmarkt in Kerkgebouw Stampersgat

STAMPERSGAT - Het Kerstmarkt comité van Stampersgat organiseert ook dit jaar weer hun kerstmarkt in de Martelaren van Gorcumkerkgebouw op zaterdag 8 december van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de kerstmarkt zullen diverse muziekverenigingen kerstliedjes ten gehore brengen en vanaf ongeveer 21.00 uur begint de After-Party met de band DEVRN met o.a. zangeres Ilse Laros.

Ook dit jaar kan het kerstmarkt comité i.s.m. Adrie Kuijstermans en José Frijters de kerstmarkt weer organiseren in het voormalige kerkgebouw, De Martelaren van Gorcumkerk.

De kerk zal net voorgaande jaren door een aantal vrijwilligers in sfeervolle kerstsfeer worden ingericht. Dit door middel van kerstbomen en andere kerstversieringen en lichteffecten zal het een sfeervolle en warme uitstraling hebben. Er zijn ruim 25 kramen beschikbaar die nagenoeg al zijn uitverkocht aan verenigingen en ondernemers die hun vereniging of onderneming willen promoten. Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van het Jeugdorkest van Harmonie St. Cecilia, Gemengd koor Vox Populi, Gezelligheidskoor De Kreunende tram, blaasensemble “Het Kerst Nog Net” en Zeemanskoor De Kreekrakkers.

Voor informatie over de kerstmarkt of kramen kan contact opnemen met Carla van Laarhoven 0165512809 adlaarhoven01@gmail.com[l]