Wethouder Melisse opent Lions Lachen en Eten met Muzikaèl

HOEVEN - Wethouder Thomas Melisse zal op vrijdag 30 november de opening verrichten bij het eerste lustrum van Lions Lachen en Eten in centrum Bovendonk te Hoeven. Dit keer is het goede doel de Stichting Leergeld afdeling Halderberge, die zich inzet voor kinderen die graag willen leren maar niet voldoende middelen hebben.

Theaterkoor Muzikaèl verzorgt het optreden in de kapel. De avond begint om 19.30 uur met een driegangendiner dat zal worden geserveerd in de refter van het prachtige Bovendonk. Topkok Randy Mollen van Den Halder zal dat verzorgen, samen met de Lions van Halderberge, die dit keer niet alleen in de keuken actief zijn, maar ook de wijn zullen schenken.

Om een hogere opbrengst te genereren, hebben de Lions dit jaar ook een speciale loterij in het leven geroepen, waarbij de prijzen bestaan uit workshops of clinics. "Het thema is leren, dus met een winnend lot kun je leren vliegen, of zeilen, of een slipcursus volgen. In totaal hebben 10 regionale bedrijven een aanbod verzorgd. Prachtig." De loten zijn op de avond zelf te koop, maar ook vooraf via de Lions website.

De zaal gaat om 18.30 uur open, de speech van wethouder Melisse is om 19.25 uur, zodat de eerste gang om 19.30 uur op tafel gezet kan worden. Het optreden van Muzikaèl start om 21.15 uur. De trekking van de Lions leerloterij is om 22.30 uur en is vrij toegankelijk voor alle bezitters van een Lions lot. Meer info via www.halderberge.lions.nl. [l]