OUDENBOSCH - Zowel M6E1 als ook J6E1 wonnen hun laatste wedstrijd en werden daarmee kampioen!

M6E1 had het niet makkelijk tegen Push E9 en het duurde even voordat zij het verschil konden maken. Tenslotte wonnen de meisjes toch nog met 5-2. J6E1 scoorde er in het begin veel maar toch kwam Push 5 nog even terug. Na een 7-4 ruststand werd de eindstand 11-4. J8E1 had het moeilijk met een sterk spelend Liberty 1 en verloor met 5-0. M6E2 deed het prima tegen Mistral 1 en won ook al door veel inzet met 4-1.

MC2 en Pelikaan C4 speelden een spannende wedstrijd. Pelikaan had aan 1 punt genoeg om kampioen te worden. Het bleef lang 0-0 maar in de 2de helft scoorde Pelikaan 1x. In de laatste minuut wist MC2 door een rake strafcorner toch nog gelijk te maken. MA1 won van kampioen Olympia A2 met 4-0. Het was toch moeilijk spelen tegen de 9 speelsters van Olympia. JD1 verloor met 5-1 van Etten Leur D2. MB2 gaf Tempo B6 goed partij maar verloor uiteindelijk met 3-1. In tegenstelling tot de wedstrijd in Bergen op Zoom verliep de thuiswedstrijd rustig. M8E1 won met 8-1 van Zundert 1. JC1 won de uitwedstrijd tegen Warande C3 met 6-2 en MD1 was te sterk voor Walcheren C3(7-2). MB1 won met 5-2 van Pelikaan B7 en MC1 won wel met 1-0 van Zevenbergen C1 maar het liep niet zo goed deze keer.

Uitslagen zondag

Zondag was Dames Jong 1 te sterk voor Warande DJ1 en won met 5-2. Dames 1 stond al snel met 3-0 achter tegen koploper Goes1. Daarna werd het spel van de dames beter en waren er ook wat kansen. De ruststand kwam met 6-2. Na rust wist alleen Dames 1 nog te scoren (6-3). Geen slecht resultaat, Goes heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. Heren 1 en Push 7 speelden hun wedstrijd met veel strijd en een spannend scoreverloop, de heren stonden lang voor maar vlak voor tijd stonden zij met 4-3 achter. Daarna kwam toch nog net op tijd de verdiende gelijkmaker. Keeper Pim speelde een prima wedstrijd. Daarna speelden de Veteranen A tegen Pelikaan D. Helaas was het commentaar van de Veteranen, dit keer van Pelikaan, heel irritant. Na een goed begin van Pelikaan duurde het lang voordat onze Veteranen wat grip op de wedstrijd kregen. Na rust waren de aanvallen de Veteranen gevaarlijker en dat resulteerde dan ook in een 5-1 zege. Dames 2 en Tempo 3 deelden in de laatste wedstriijd van de dag de punten, het werd 2-2.

Zondag 2/12 speelt alleen het Veteranenteam nog thuis tegen Pelikaan B. Aanvang:11.00.[l]