Gelijkspel Hoeven tegen Sarto

HOEVEN - Sarto, middenmoter dit jaar in de 2de klasse uit Tilburg kwam op bezoek in Hoeven.

De eerste 10 minuten was Sarto meer in balbezit. Het was dat Danny van Nijnatten goed verdedigde. Hoeven kreeg meer grip op het spel. Dat resulteerde in een opgelegde kans voor Jessi van Bavel, die uit een combinatie tussen Stijn Kerstens en Erwin Roks de bal voor het inschieten had. Zijn schot eindigde helaas in het zijnet. In de 24ste minuut kwam Hoeven goed weg. Een schot van Sarto landde op de lat. Direct daarop werd Erwin gelanceerd op rechts. Erwin zetten scherp voor. Rik Braspenning kopte de bal net naast. Hoeven bleef aanvallen. Rik kreeg in de 40ste minuut nog een kansje. Met 0-0 op het scorebord was het thee drinken. Na rust een heel hardwerkend Hoeven. Niemand verzaakte. Het was in de 54ste minuut even gevaarlijk. Sarto kreeg een vrije trap op de 16 meter. Onze keeper Damian van Nijnatten tikte de bal uit de linker benedenhoek. In de 61ste minuut moest een speler van Sarto met rood vertrekken. Hoeven kreeg een vrije trap nadat Rik net voor de 16 werd neergelegd. Robert Frerichs krulde de bal in de rechter bovenhoek. De keeper van Sarto was er goed bij. Stijn Kerstens kreeg nog een kansje. In de draai schoot hij de bal in de armen van de keeper van Sarto. Een schot van Robert ging nog voorlangs. Sarto was gevaarlijk met de counter. Het lukte beiden ploegen niet een goal te maken.We hebben weer een puntje erbij door hard te werken. Bravo Hoeven. Volgende week een zwaar programma. uit naar Zeelandia Middelburg.

Hoeven 5 had deze zondag een monsterscore. Met 16-0 wonnen zij van Virtus 5. Hoeven 5 voert de ranglijst aan. Ook pakte Hoeven 6 een puntje mee. Door gelijk te spelen tegen DiOZ 4. Hoeven 2 en 3 verloren hun wedstrijden.