Afbeelding
Foto:

Maak al onze lezers blij met de Halderbergse Bode

Iedere week valt de Halderbergse Bode bij de meeste mensen in de gemeente op de deurmat. Dat de Bode enorm goed gelezen wordt blijkt wel uit de vele positieve reacties die we krijgen.

Helaas lukt het onze verspreider, RVN Roosendaal, niet om altijd de Bode wekelijkse bij iedereen te bezorgen, dan krijgen we boze en teleurgestelde lezers aan de telefoon. Dat vinden we niet leuk. Wil jij net zoals wij dat iedereen de Bode moet ontvangen en wil je net zo als wij onze lezers blij maken met de Bode . . .en wil je ook nog een extra zakcent verdienen? Schroom dan niet en neem contact met RVN Roosendaal op.


Voor het buitengebied van respectievelijk Hoeven en Oud-Gastel zoeken we op dit moment gemotiveerde bezorgers die hieraan een bijdrage willen leveren.


De bezorging is op woensdag met een uitloop naar donderdag. Bij de Bode zitten enkele drukwerken die wekelijks moeten worden ingestoken. Deze drukwerken worden op woensdag thuis aangeleverd. Per bezorgwijk is een bezorger een paar uurtjes per week kwijt. Een leuke bijbaan voor wie graag even de handen uit de mouwen steekt. Omdat het hier specifiek om bezorging in het buitengebied gaat, is het bezit van een scooter of auto wel wenselijk. Uiteraard staat hier een heel aantrekkelijke vergoeding tegenover. Interesse? Bel naar (076) 2003643 of e-mail naar bezorger@rvnverspreidingen.nl of app naar 06-23266009