Laatste ronde najaarscompetitie voor Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend was de 10e en laatste ronde van de najaarscompetitie.


Jeugd 1 moest spelen tegen koploper Middelburg 3. Onze jongens verweerden zich flink, gezien het aantal 4- en 5-gamers. Met name Koen was 2 keer kort bij een winstpartij, maar hij verloor de 5-gamers beide met 11-9. Ook Kevin verloor een 5-gamer met 12-10. Jarno sleepte er twee 4-gamers uit.

Jeugd 2 ging op bezoek bij Middelburg 5. Dit is een heel sterk team dat vorige week al met ruime voorsprong kampioen geworden was. Emma, Dawid en Stijn hadden dan ook geen enkele kans.

Team 1 speelde tegen The Back Hands 3. Het was een vlotte wedstrijd met bijna allemaal 3-gamers. Onze heren hadden de hele wedstrijd een (kleine) voorsprong. Stephan won 3 wedstrijden, Koen en invaller Marco wonnen ieder 1 wedstrijd.

Team 2 had een thuiswedstrijd tegen ODT Kanjers Uitzendb. 5. Wanneer ons team dik zou winnen en Het Markiezaat weinig punten zou halen, dan zat het kampioenschap er nog in. Het begon niet best: de eerste twee wedstrijden werden verloren. Toen werden de zenuwen afgeschud en buiten nog één wedstrijd werd alles gewonnen. Op het eind waren daar wel enkele 5-gamers voor nodig. Rens won al zijn wedstrijden, Joyce won er 2 en Annemiek 1.

Team 3 ging op bezoek bij kampioen Tios ’51 4. Er moesten zoveel mogelijk punten worden gescoord om 5e te worden en een P/D-wedstrijd te kunnen spelen voor behoud van de 3e klasse. Het begon niet best: de eerste 4 wedstrijden werden verloren. Van de laatste 6 wedstrijden werden er gelukkig 3 gewonnen. Peter won 2 wedstrijden en Niek won er 1. Rick won helaas niets al was hij er in zijn eerste wedstrijd wel dichtbij. Hij verloor die in de 5e game met 11-6. Team 3 heeft 1 punt voorsprong behouden op nummer laatste, zodat ze op 7 december de P/D-wedstrijd mogen spelen.

Team 4 had een uitwedstrijd tegen Smash 2. Het was een spannende wedstrijd met vijf 4-gamers en twee 5-gamers. De tegenstander had steeds een kleine voorsprong, die ze tot het eind vasthielden. Rob en Dylan wonnen ieder 2 wedstrijden. Martijn won niets.

Team 5 speelde tegen Die Meede 6. Zelfs bij een grote nederlaag was men verzekerd van de 5e plaats en het recht om een P/D-wedstrijd te spelen voor behoud van de 4e klasse. Het was een lange wedstrijd met maar liefst zeven 4-gamers en drie 5-gamers. Alleen Willem won een wedstrijd. Verena en Roel wonnen niets. Roel verloor de laatste wedstrijd in de 5e game met 11-13.

Team 6 had een uitwedstrijd tegen BSM 3. Er moest regelmatig een 4- of 5-gamer gespeeld worden voor de wedstrijd was beslist. De meeste werden gewonnen door team 6. Ton, Cor en Goos wonnen ieder 2 wedstrijden.

Team 7 speelde thuis tegen kampioen TCS 3. Door blessures speelde team 7 slechts met 2 spelers. Jarno won 2 wedstrijden: een 4-gamer en een 5-gamer. Jos won niets.


Uitslagen

Jeugd 1-Middelburg 3 2-8
Jeugd 2-Middelburg 5 0-10
The Back Hands 3-Team 1 4-6
Team 2-ODT Kanjers Uitzendb. 5 7-3
Tios ’51 4-Team 3 7-3
Smash 2-Team 4 6-4
Team 5-Die Meede 6 1-9
BSM 3-Team 6 3-7
Team 7-TCS 3 2-8 [l]