Kerst in Oudenbosch

OUDENBOSCH - We proberen het als ondernemersvereniging ieder jaar weer een stukje gezelliger te maken in het centrum van Oudenbosch. De lichtjes hangen inmiddels in de straten en ook zijn er dit jaar maarliefst 52 kertbomen te vinden voor de deuren van de winkels. In de laatste weken voor kerst is het nu weer een stuk fijner om je laatste boodschappen te doen. Alle ingrediënten voor een heerlijk kerstdiner zijn te verkrijgen bij de aanwezige versspecialisten, maar ook de cadeautjes die de kerstbomen gaan omringen, kun je vinden bij de winkels in Oudenbosch.

Kom voor deze kerstinkopen en meer naar het gezellige winkelpunt van Oudenbosch en maak kans op mooie prijzen! Na het succes van vorig jaar, waar we 1000 mensen blij hebben gemaakt met een tas, geven we ook dit jaar weer de snelle reageerders een handig cadeau voor de koude wintermaanden.

Hoe werkt het?

Van 11 tot 30 december a.s. verloten we onder alle bewoners van Halderberge leuke cadeaubonnen ter waarde van € 25, € 50,- en € 100,- te besteden bij de aangesloten winkels in Oudenbosch! Vul de kaart die u in de brievenbus heeft ontvangen in met uw gegevens, lever de kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en ontvang een gratis anti-ijs autoruit cover** cadeau. Na de trekking van de kaarten op 30 december worden de winnaars van de cadeaubonnen bekend gemaakt.

Deelnemende bedrijven

Albert Heijn, AutoT.nl/tankservice, Bakkerij Nagelkerke, Basic & Trend, Boere Tweewielers, Brasserie Het Vrolijke Schaap, Brasserie Tivoli, Colors@Home, Crusio Hairstylers, De Keukenhaven, De Wildt Family Fashion, Eetcafé De Biecht, Electroshop de Bont, Glitterss, Groeneveld Juwelier en Optiek, HEMA, Karremans Mode - J.A.C. Karremans & Zn., Keurslager Buyzen, Lingerie de Rooy, Mol Brillen, Pedicure Salon Miranda, Pen & Books, Players Casino, Schoenherstellerij Buijs, Shoeby, Siezz, Van Meer Makelaars, Hotel de Kroon, Marskramer en Top 1 Toys Oudenbosch.

**Zolang de voorraad strekt, op = op. [l]