Uitslagen en programma vv DEVO

Uitslag zondag 16 december

DEVO 1-Advendo 1 3-2

Indoor Soccer toernooi

Op zaterdag 19 januari wordt er weer een indoor soccer toernooi georganiseerd voor de jeugd van Devo JO7 t/m JO19. De laatste keer hebben we het in Roosendaal gehouden alleen Metsj-Point is daarmee gestopt. Nu heb ik het in Hoogerheide gereserveerd bij Indoor Soccer om daar het toernooi te organiseren. Daar hebben ze ook 2 velden beschikbaar. Het toernooi is dan van 12.30 tot 17.00 uur. Wil je deelnemen aan het toernooi geef je dan op via onderstaand strookje bij Michaël Koevoets met gelijktijdige betaling voor zaterdag 5 januari.

Zaterdag 22 december

Zaterdag 22 december organiseert de Activiteitencommissie weer het bekende kerstspel met de bekende getallen. Aanvang 20.00 uur en de kantine is dan vanaf 19.15 uur geopend.

Hemelvaarttoernooi

Na een jaar van afwezigheid, wil vv Devo dit jaar haar bekende Hemelvaarttoernooi weer organiseren. Ondanks dat het nog onbekend is of er eventueel inhaalprogramma’s gaan zijn vanuit de KNVB, willen we de datum alvast vaststellen op de vertrouwde donderdag met Hemelvaart: donderdag 30 mei. Er zijn nog een aantal e-mail adressen bij ons bekend, maar om miscommunicatie te voorkomen willen we graag van de contactpersonen bij de ploegen die deelnemen een e-mail adres krijgen. Deze kun je via een reactie op dit bericht of privé naar de Facebook van de Activiteitencommissie V.v.Devo Bsschenhoofd sturen! Wij zullen dan in het nieuwe jaar een mail sturen, zodat je jouw team in kan schrijven! We hopen weer op veel inschrijvingen, zodat we er weer een mooie dag van kunnen maken! [l]