Kees Naalden geniet van zijn ingezette achtervolging op Piet Verhoeven.
Kees Naalden geniet van zijn ingezette achtervolging op Piet Verhoeven. Rein Nuiten

Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - In de laatste week van 2017 lagen er voor Kees Naalden nog volop kansen om de achtervolging op Piet Verhoeven serieus aan te pakken. Piet was woensdag namelijk verhinderd vanwege andere leuke activiteiten. Piet kon dus geen 'dertigers' scoren. Ook het weer op vrijdag was voor Kees Naalden erg gunstig. Er kon namelijk niet gebeugeld worden. Alweer geen kansen voor Piet Verhoeven om zich eventueel nog te revancheren. Maar, Kees heeft die laatste week 2017 niet echt kunnen benutten in de achtervolging op Piet.

Woensdag 27 december begon met een partij 'twee tegen een'. Kees Naalden zag zijn kansen schoon en stelde voor om samen met Jan van der Wal de strijd aan te gaan tegen Rein Nuiten. Aanvankelijk bleek dat een prima zet! Halverwege kwam Rein dichter en dichter en maakte een paar mooie scores. De druk werd met name voor Kees wat te hoog en dus, winst voor Rein. Ries Jaspers, Martien de Jong en Johan Hoppenbrouwers genoten zichtbaar van het strijdtoneel!
Totaal zijn 5 partijen gespeeld. In de verschillende combinaties hebben Rein Nuiten, Jan van der Wal en Martien de jong toch nog ieder 2 dertigers gescoord. Zou daar dan de concurrentie voor Piet Verhoeven vandaan komen. We gaan het meemaken.[l]