Spanning bij muzikale Bingo
Spanning bij muzikale Bingo

Koersbalclub centrum-zuid sluit het jubileumjaar af

ETTEN-LEUR - In augustus 2017 bestond de koersbalclub Centrum-Zuid 25 jaar. Op vrijdag 29 december heeft koersbalclub Centrum-Zuid hun 25-jarig jubileumjaar afgesloten met een feestelijke middag.

Voorzitter Annie Suijkerbuijk sprak een dankwoord uit over de leden die een warm hart toedragen in de vorm van een helpende hand voor de club. Na deze lovende woorden werd Riet Balemans in het zonnetje gezet, zij werd gekozen als koersballer van het jaar 2017. Bestuurslid Aad Willemse overhandigde haar een mooie beker als verdienste.
Deze middag konden de leden een muzikale bingo spelen. Jac Suijkerbuijk had mooie liederen hiervoor uitgekozen, elk lied moest dan op de kaart weggestreept worden in plaats van nummers. De leden genoten hiervan, mede omdat de gezelligheid door de muziek van een muzikale bingo beter tot zijn recht kwam, dan bij een gewone bingo.
Na deze inspanning werd door het bestuur een lunch aangeboden verzorgd door de Linde. Na een lekkere verrassing in de vorm van een doos bonbons werd het jubileumjaar afgesloten.
Het volgende evenement is gepland op 27 maart, voor de 25ste keer het grote koersbaltoernooi in de Nieuwe Nobelaer. 28 teams uit de regio West-Brabant en Belgiƫ
nemen hieraan deel.[l]

Riet Balemans koersballer van het jaar 2017