Jeugdpupillen conditietraining.
Jeugdpupillen conditietraining. Edwin Prevoo, voorzitter BC Saturnus

Jonge en oudere badmintonners gezocht

ETTEN-LEUR - Met badminton gebruikt u niet alleen al uw spieren, maar is het ook goed voor je algehele conditie, coördinatie en reactievermogen. Immers badminton is een van de meest snelle en intensieve sporten is en geschikt is voor jong en oud(er). Hierbij geldt jong geleerd is oud gedaan. Voor jongeren een mogelijkheid om lekker samen binnen te sporten in deze donkere maanden: badminton gaat altijd door.

Als je dit wilt kom dan kennismaken met deze snelle sport, meetrainen of lekker vrij spelen als beginner of als gevorderde speler. Rackets en shuttles aanwezig. Sportkleding en (zaal) sportschoenen wel noodzakelijk. Voor de beginnende en gevorderde senioren, junioren en pupillen worden er op de maandagavonden januari weer badminton-opstaptrainingen gegeven door ervaren spelers/trainers. Je kunt instappen op de maandagavonden in januari en wel op 8, 15, 22 en 29 januari.
De pupillen t/m 12 jaar trainen vanaf 18.30 tot 19.30 uur. De junioren (13 t/m 17 jaar) vanaf 19.30 tot 20.30 uur en de senioren (18+) vanaf 20.30 uur tot 21.30 uur, daarna vrijspelen t/m 22.30 uur. Iedereen mag gratis tweemaal kennismaken en meetrainen op onze vaste speelavond op maandagavond in Het Turfschip in Etten-Leur Noord (1e verdieping, 9 velden). U kunt zich in de zaal melden bij de trainer of begeleider in de sportzaal. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel graag 10 tot 5 minuten voor aanvangstijdstip van de leeftijdsgroep aanwezig zodat wij persoonlijk met je kunnen kennismaken en je wensen, ervaring kunnen vernemen. Ouders kunnen in de zaal meekijken tijdens de training. Meer informatie nodig mail dan naar bestuur@bcsaturnus.nl.
Op maandag 8 januari proosten we op het nieuwe jaar (hapje, drankje in de zaal).[l]