ETTEN-LEUR - Zaterdag 6 januari om 16.15 uur is er in Kloostergaard een Driekoningenviering die muzikaal opgeluisterd wordt door het koor De Kerkzwervers.

Deze viering is de afsluiting van een mooie kerstperiode. En we kunnen met recht zeggen dat het echt een prachtige en zinvolle kerstperiode is geweest. Alle vieringen die het koor gezongen heeft en dat waren er wel drie op kerstavond en één op eerste kerstdag, zaten overvol. Samen met zoveel mensen hebben de Kerkzwervers het kerstgevoel mogen delen en dat voelt echt goed. Nu is er tot slot de Driekoningenviering die voorgegaan wordt door pastor Piet de Leeuw. Tijdens deze viering zou het zomaar kunnen gebeuren dat er drie koningen ons vereren met hun aanwezigheid, samen zullen we ze toezingen en een plaats in ons midden geven.
Ook is deze viering op 6 januari een mooi moment om elkaar na afloop onder het genot van een kopje koffie een prachtig jaar toe te wensen. Een nieuw begin waar het koor de Kerkzwervers weer op pad gaat. Zwervend naar verschillende locatie om daar de boel muzikaal op te vrolijken. Maar eerst willen we iedereen uitnodigen om het traditionele Driekoningen samen met ons te vieren.[l]