ETTEN-LEUR - Op zondag 14 januari houdt Wijkvereniging Centrum-Oost weer een gezellige inloopmiddag.

Eenieder, jong en oud, is dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur. De inloopmiddag staat dit keer in het teken van "de beste wensen in 2018". Je wordt ontvangen met (gratis) een koffie / thee met een plak cake. Omstreeks 14.45 uur gaan de medewerkers van De Linde rond met een lekkere worst-/kaasplank. Om 15.00 uur kan eenieder gratis deelnemen aan de eerste ronde Bingo! Omstreeks 15.30 uur worden warme snacks geserveerd. Dan gaan we voor de tweede gratis ronde bingo omstreeks 16.00 uur en sluiten dan zo omstreeks 16.30 uur af met nog een rondje warme snacks.
Graag zien we jullie tijdens deze bijzondere inloopmiddag, om in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken en van gedachten te wisselen over hetgeen 2018 ons brengen zal/mag!! Wellicht heb je al een mooie meevaller tijdens de gratis bingo-rondes, want daar zijn leuke prijzen te winnen.
De medewerkers van De Linde zijn je natuurlijk ook graag van dienst als je je na het gratis rondje koffie/thee met cake wat anders te drinken wil bestellen.
Bestuursleden van wijkvereniging Centrum-Oost zullen aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie, levendige wijk van Etten-Leur. [l]