De wisselzone bij de crossduathlon.
De wisselzone bij de crossduathlon. w v haperen

MOS Accountants Crossduathlon Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 4 februari wordt voor de 18e keer de MOS Accountants Crossduathlon georganiseerd in bosgebied de Kogelvanger (Zandspui).

Om 10.30 uur is de start van de recreatieve crossduathlon over de afstanden 3 km Lopen , 10 km ATB-en en afsluitend 1.5 km lopen. Hier wordt tevens om het Etten-Leurs kampioenschap gestreden ( solo m/v en duo).
Om 12.00 uur schieten we de deelnemers aan de wedstrijdserie weg voor de afstand 6 km Lopen, 20 km ATB-en en afsluitend 3 km lopen.
Typerend voor deze crossduathlon is dat we door de koeienstal van de familie Verschuren lopen en fietsen, de dames in deze stal kijken er nu al reikhalzend naar uit. Vanaf het startveld rijdt er regelmatig een gratis taxibusje naar deze koeienstal en terug zodat u hier de doorkomsten kunt zien.
Mocht u willen deelnemen en voorinschrijven dan is het goed te weten dat de voorinschrijftermijn sluit op maandag 29 januari savonds. Op de dag zelf aanmelden/inschrijven kan ook, maar is duurder.
Het parkeren voor deze wedstrijd gebeurt op het terrein van wijnboerderij De Santspuy, gelegen aan de Zandspui 45. Ook vanaf hier kunt u met een taxibusje naar het startveld gebracht worden.
Op zaterdag 27 januari van 13.00-15.00 uur kunt u het atb-parcours komen uitproberen / verkennen.
Alle verdere informatie over deze leuke wedstrijd in het buitengebied van Etten-Leur is te lezen op onze website www.crossduathlonetten-leur.nl [l]

De wisselzone bij de crossduathlon. FOTO: W.V. HAPEREN