Team CMV Set Up 2.
Team CMV Set Up 2. Set Up

Volleybalvereniging Set Up maar liefst 4 CMV teams

PRINSENBEEK - Op zondag 14 januari rijden verschillende auto’s naar sporthal de Amerhal in Made. Veel ouders van de spelers herinneren zich nog wel dat ze vorig jaar door de sneeuw en gladheid naar deze sporthal reden. Vandaag is de lucht prachtig. Als de lucht een voorbode is voor het spel dat vandaag gespeeld gaat worden, dan moet het wel een prachtig toernooi worden!

Voor het eerst dit seizoen brengt Set Up maar liefst 4 mini teams mee. In de ochtend spelen Set Up 2, Set Up 3 (nieuw team) en Set Up 4. ’s Middags is het de beurt aan Set Up 1.
Alle teams spelen deze dag geweldig knap. Onderling is de sfeer goed en ze moedigen elkaar goed aan. Ook luisteren ze erg goed naar de coaches. Dat heeft ze ook een paar leuke puntjes opgeleverd. Een extra pluim voor Set Up 3. Dit team speelde namelijk voor het eerst mee en presteerde in een superspannende wedstrijd met heel lage rally’s om zelfs van Set Up 4 (het jongste team, maar wel spelend op hetzelfde niveau) te winnen.
Het team van Set Up 1 wist in de middag ook een aantal sets te winnen. Set Up is dus bijzonder trots op alle mini’s! Of het nu kwam door het prachtige weer, de enthousiaste supporters die van grote afstand op de tribune alles mee beleefden of gewoon door onze topspelers, het was een prachtige dag. Op naar de volgende speeldag op 4 februari! [l]

Team CMV Set Up 2. FOTO: SET UP