De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd, Gerrit Lambregts.
De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd, Gerrit Lambregts. Johan Baggen

HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Uitslag Nieuwjaarswedstrijd.

Onder prima omstandigheden, gemeten naar winterse maatstaven, is onze Nieuwjaarswedstrijd, de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar, gevist. De vangsten waren niet om over naar huis te schrijven maar toen het laatste fluitsignaal klonk, was er niemand die geen enkele vis had gevangen en dat is wel eens anders geweest. Gerrit Lambregst begon het nieuwe jaar zoals vrijwel het gehele najaar heeft gevist, eindigen in de top van het klassement. Tijdens de Nieuwjaarswedstrijd behaalde hij zijn zoveelste overwinning nadat we in het najaar zijn teruggekeerd naar de kop van de Leurse haven. Gerrit ving 21 vissen, de meeste van alle deelnemers waarmee hij 105 punten scoorde. Met een geringe achterstand van drie punten eindigde Henk Kokke op plaats twee gevolgd door Cees Vermeeren die, samen met Gerrit Lambregts, de najaars- en winterwedstrijden 2017 van onze vereniging heeft gedomineerd. Cees ving 16 vissen die hem 80 punten opleverden.
De volledige uitslag is: Gerrit Lambregts 105 p; 2. Henk Kokke 102 p; 3. Cees Vermeeren 80 p; 4. Jan van Gool 55 p; 5. Cees Melisse 53 p; 6. Rene Verhoef 35 p; 7. Johan Horstmans 30 p; 8. Bart Klep en Wim Heymans 15 p; 10 Cees Maas en Toon van Oers 10 p.

Programma:
Met de beste wensen voor het nieuwe jaar nodigt het bestuur van HSV De Kleine Voorn u uit voor het bijwonen van onze ledenvergadering op donderdag 25 januari in café-zaal Roeloffs, van Bergenplein 41 te Etten-Leur. Aanvang 20.00 uur. Tijdens de ledenvergadering worden o.a. het financieel jaarverslag samen met de begroting 2018 alsmede de jaarverslagen van de secretaris, commissie water- en visstandbeheer, wedstrijdcommissie en controlecommissie aangeboden en vastgesteld. Een belangrijk agendapunt is de bestuursverkiezing waarin over een nieuwe penningmeester zal worden gestemd. Het bestuur zoekt uitbreiding van het aantal bestuursleden. Natuurlijk is iedereen, die het leuk vindt om de vereniging mee te komen besturen, van harte welkom. Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich tot een half uur voor aanvang van de vergadering melden bij het bestuur of vooraf per mail bij onze secretaris waarvan het mailadres is: dekleinevoorn@online.nl. Een kandidaatstelling dient te voorzien zijn van tenminste 5 handtekeningen van leden van onze vereniging en een akkoordverklaring van de kandidaat. Ook kunnen leden die zich kandidaat willen stellen voor de kascontrolecommissie of andere commissies zich voor aanvang van de vergadering melden bij het bestuur. Het bestuur hoopt u allen te mogen begroeten op deze ledenvergadering. [l]

De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd, Gerrit Lambregts. FOTO: