KALMTHOUT - Loop binnen bij de opendeurdagen bij Bruvo op zaterdag 20 en zondag 21 januari.

Kunnen genieten van je tuin in een sfeervolle veranda die perfect aansluit bij je woning. Het is voor veel huiseigenaren een droom. Of het nu gaat om een kleine, open overkapping of een grote gesloten uitbreiding van uw huis. Verandaspecialist Bruynseels-Vochten uit Kalmthout denkt met u mee en helpt u om úw droom uit te laten komen. Bruvo levert veranda's van a tot z, waarin u zonder zorgen direct kunt genieten van de uitbreiding van uw huis.


Veranda
Wanneer u kiest voor een veranda zijn de mogelijkheden enorm. Hoe groot moet het worden? Van welk materiaal? En met welke uitstraling? Daarom denkt het team van Bruynseels-Vochten van begin af aan met u mee. Naast voorbeelden en ideeën krijgt u helder en professioneel advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit en energiezuinigheid. Daarbij wordt alle tijd genomen om naar uw wensen te luisteren en een plan te ontwikkelen wat aan al uw dromen voldoet. De vakmensen van Bruvo kunnen bovendien alles uitvoeren. Niet alleen het ontwerp en de bouw van de veranda, maar ook de funderingswerken, aanpassingen aan uw rioleringsnet en het leggen van vloeren gebeurd door de vakmensen van Bruvo. U hoeft zich geen moment de organisatie van uw veranda aan te trekken en kunt direct van uw leefklare aanbouw genieten. Bovendien zorgt Bruvo voor een heldere en inzichtelijke offerte, zodat u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Opendeurdagen
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over wat Bruvo voor uw woning en tuin kan betekenen?
Kom dan op zaterdag 20 januari of zondag 21 januari tussen 10.00 uur en 17.00 uur langs bij Bruynseels-Vochten in Kalmthout.


Nieuwbouw
Ook is Bruvo specialist in nieuwbouw en renovatie van kunststof of alu kozijnen, zie www.bruvo.be [l]