Het enthousiaste team inspireert je graag met de laatste woonmodetrends.
Het enthousiaste team inspireert je graag met de laatste woonmodetrends. Foto:

Nieuw LUXAFLEX® Inspiration center in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Bij Decokay Vromans is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van nu op het gebied van raambekleding. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding.

Presenteren, inspireren en demonsteren
De nieuwe Inspiration Shop in de Bisschopsmolenstraat wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Decokay Vromans. Proef de verschillende woonstijlen en zie moderne oplossingen voor een passende raamdecoratie. Bijvoorbeeld: het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. Zie hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet.
Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen.

Totale ervaring en belevenis bieden
"De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkel-belevenis van onze klanten tot een ervaring te maken", legt Jeroen Vromans van Decokay Vromans uit. "Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex® producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag." Openingsactie: 20% korting op houten jaloezieën en Duettes. [l]