Hoofdprijs 1e ronde bingo voor mevrouw Lambregts.
Hoofdprijs 1e ronde bingo voor mevrouw Lambregts. Rein Nuiten

Inloopmiddag wijkvereniging Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Tijdens de inloopmiddag van Wijkvereniging Centrum-Oost, zondag 14 januari, was het een gezellige boel in De Linde. Zo'n 50 mensen waren aanwezig en keuvelden onderling over wat ze zoal bezig houdT.

Natuurlijk werden ook over en weer nog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2018 uitgesproken. Van de door de wijkvereniging aangeboden hapjes en drankjes is dankbaar gebruik gemaakt. Els de Jong en Wim Gijzen draaiden 2 keer een gratis bingo, waarbij mooie prijzen zijn gewonnen. Zo tegen 17.00 uur was het tijd om op te ruimen en keken de aanwezigen terug op een geslaagde middag. "Laten we er allemaal reclame voor maken, zodat het volgende keer nog veel drukker wordt" was het advies van menige aanwezige!
Die volgende keer is op zondag 11 maart, wederom van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur. Dan spelen voor jullie allen The Old Fashion Band in De Linde hun gezellige/meeslepende muziekstyle. Noteer alvast de datum in jullie agenda's. Nader informatie volgt nog.
Op zondag 11 februari is er geen inloopmiddag, vanwege het dan inmiddels losgebarsten carnaval 2018!! Veel plezier daarmee. [l]