Snertcross loop.
Snertcross loop. v.v. Internos

Snertcross bij vv Internos

ETTEN-LEUR - Op vrijdag 26 januari organiseert de Activiteitencommissie weer de Snertcross voor de JO7 tot en met de JO13. Het is deze avond de bedoeling om op de klanken van DJ Torro een spelcircuit af te leggen en een cross te lopen.

Uiteraard gaat het om het plezier en niet om de winst! We gaan dit alles doen in het donker. Om toch nog een beetje de weg te kunnen vinden, krijgen alle deelnemers een hoofdlampje. Voor de liefhebbers is er een kopje snert of tomatensoep en lekkere warme chocomel. Voor de ouders zal er een glaasje glühwein zijn. We beginnen om 18.00 uur en de snertcross zal ongeveer om 19.45 uur afgelopen zijn. Kan je niet meedoen, meldt je dan vóór maandag 22 januari af bij je leider en/of trainer. We willen aan alle ouders vragen om de kinderen te komen aanmoedigen!!!

Verkleed voetbal toernooi voor t/m JO11
Op woensdag 7 februari is er voor de JO7 tot en met JO11-jeugd een verkleed-voetbaltoernooi. Het toernooi begint om 15.30 uur. Na het toernooi gaan we met z'n allen nog even hossen en iets lekkers eten in de kantine tot ongeveer 17.30 uur. Jij komt toch ook voetballen in je mooiste carnavalsoutfit! [l]