ETTEN-LEUR - We noemen het café de kleine waarheid. Een gezellige plek waar je vrijuit je mening kunt delen met toevallige anderen. Vaak zijn we het niet met elkaar eens. En gelukkig maar, want daardoor ontstaan de leukste gesprekken.

Vanuit Ziel zijn er een paar mensen die onderwerpen aandragen uit het dagelijkse leven of uit het nieuws, waaruit we kunnen kiezen. Zij begeleiden de gesprekken, zodat iedereen zijn zegje kan doen, als hij/ zij dat wil. Want alleen luisteren is ook prima.
Wie heeft er gelijk, wat is waar en wat niet? Is er maar één waarheid? Zelfs hierover zijn de meningen verdeeld. Ziel heeft de waarheid in ieder geval niet in pacht. Misschien kunnen we wél onze mening na afloop iets bijstellen. Vandaar ‘de kleine waarheid’.
Kom gerust ook eens langs. We houden ons café op 2 februari in de pastorie in Leur, naast de Petruskerk. Lange Brugstraat 32, 4871 CL Etten-Leur. We beginnen om 19.30 en stoppen om 21.30. Het is vrij entree.
Ziel staat voor Zin In Etten-Leur. We richten ons op kunst, cultuur en spiritualiteit. We zijn een onafhankelijke stichting, niet verbonden aan enige kerk of partij. Iedereen is dus van harte welkom.
Wil je meer weten dan kan je bellen met Quinten van de Rhoer 0630751529. Of ga naar www.zininetten-leur.nl [l]