ETTEN-LEUR - Een uitdagende avond, waarin je wordt meegenomen in een verhaal en waar je ook zelf deelnemer wordt van dat verhaal.

Een verhaal roept bij ieder mens iets anders op, een herinnering, een mooie gedachte, een wens, een verlangen naar...... Een verhaal geeft ons veel materiaal om mee te gaan werken. Bij bibliodrama word je uitgenodigd om in het verhaal te duiken.
Je speelt mee, actief, of meer op de achtergrond, toekijkend en meelevend. Het is een ontdekkingsreis, die je met elkaar maakt.
Zingeving, verdieping in de personages van het verhaal, de ander ontmoeten en verkennen en jezelf opnieuw ontdekken. Een levendige avond die in het teken staat van spel en uitwisselen van gebeurtenissen. Toos Romme zal de avond met een verhaal beginnen en de avond verder begeleiden.
Vrijdag 16 februari van 20.00-22.00 uur, in de Apostelzaal van de Lambertuskerk, Markt 62, Etten-Leur. Entree: vrijwillige bijdrage
Voor meer info: zie onze website of bellen naar: Betsie Netten 06-83044437 (aanmelden mag, maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom). [l]