Joyce Maas en Desiree Schijven zijn uitgeroepen tot beste zelfstandig reisadviseurs Noord-Brabant.
Joyce Maas en Desiree Schijven zijn uitgeroepen tot beste zelfstandig reisadviseurs Noord-Brabant. Foto:

Joyce Maas en Desiree Schijven beste zelfstandig reisadviseurs Noord-Brabant

ETTEN-LEUR - Joyce Maas en Desiree Schijven van TUI at Home zijn uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseurs van Noord-Brabant. Landelijk reisvakblad TravMagazine maakte dinsdag 9 januari de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2018 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Het TUI at Home duo mag zich het komende jaar profileren als beste zelfstandig reisadviseurs van hun provincie.

Trots
Joyce en Desiree: "De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor ons van grote waarde. Het is een prachtige erkenning waar we heel trots op zijn. We geloven in onze visie en ondernemerschap en willen dit ook professioneel uitdragen naar onze klanten: Service, kwaliteit, snelheid én persoonlijke aandacht, daar maken wij ons iedere dag weer hard voor. Dat dit nu beloond is met deze mooie titel is geweldig."

Eerste TUI at Home duo
Drie jaar geleden startten Joyce en Desiree als eerste TUI at Home duo, gedreven door hun eigen visie op de markt en de manier waarop klanten geholpen willen worden. Sindsdien hebben ze een forse groei doorgemaakt waarbij hun samenwerking een belangrijke factor van het succes is.

Verkiezing
De verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in deze groeiende groep ondernemers. Reispartners KLM, South African Tourism, RIU, Amsterdam Schiphol Airport, Holiday Extras, Riksja Travel, Sunny Cars, CROP Accountants, Europa-Park en Vakantiebeurs hebben hun medewerking verleend aan deze verkiezing, waar de Zelfstandig Reisadviseurs op vrijwillige basis deel hebben deelgenomen.


Selectierondes
De verkiezing bestond uit verschillende ronden, waaronder een marketingcase, een vlog en een kennisbattle in Europa-Park, in Zuid-Duitsland. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste ZRA's per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de uiteindelijke winnaars naar voren gekomen, die op VIP reis naar Zuid Afrika gaan. [l]