Veel Etten-Leurenaren nemen deel aan CRossduathylon

ETTEN-LEUR - Aan de MOS Accountants crossduathlon aanstaande zondag doen veel Etten-Leurenaren (m-v) mee. Vooral bij de korte serie van 3 km, 10 km en 1,5 km, aanvang 10.30 uur, gaan er meerdere plaatsgenoten van start om de titel beste Etten-Leurenaar in de wacht te slepen.

Onder andere de volgende crossduatleten (solo) Brian Broeders, Rene van Eekelen, Rogier Huijsmans, Michel de Jong, Niels de Jong, John Klep, Robin Kop, Toon Luijten, Tobias Martinot, Joery Sali en Dennis van Zinnen. Volop spanning in deze serie.
Bij de duo’s korte serie, ook 10.30 uur start, kunnen Team TOLA (Tom Bastiaansen en Laura van Haperen) en team Tequila Boys 1 (Jorn van Haperen en Dennis de Graaf) gaan strijden om de smakelijke waardebon die het beste Etten-Leurse duo krijgt overhandigd. Een mooie strijd zal dat worden.
En dan de lange serie (6 km + 20 + 3 km, 12.00 uur) waarbij nu 107 solo- deelnemers zich hebben vooraangemeld. Van de vooringeschreven solo-deelnemers komen er vier uit onze mooie west-brabantse plaats Etten-Leur nl. Hans Ceelen, Martijn Grotens, Patrick Hommel (tevens sponsor van ons sportevenement, waarvoor dank) en Dave Verhoeven.
Bij de deelnemers die de crossduathlon met twee personen afwerken zien we plaatsgenoten in de volgende duo’s: Team Theike, Team N.O.T.K., Team Kwikstaart+Roerdomp, Team Ed en Corne, en Team Duathlonselectie 20e eeuw. In totaal doen er 18 duo’s mee.
Maar u kunt zich op de dag zelf ook aanmelden als na-inschrijver (solo of duo). We hebben op ons 6.5 km lang ATB-rondje plaats genoeg.

Kom kijken
Komt u ook een kijkje nemen in bosgebied de Kogelvanger? Om 14.00 uur is de wedstrijd gedaan zodat u mooi op tijd thuis kunt zijn voor het WK Cyclocross om 15.00 uur in Valkenburg, wat op de televisie wordt uitgezonden.
Als u met de auto komt dan wordt u door verkeersregelaars naar het parkeerterrein van Wijnboerderij de Santspuy van fam. Sweep geleid. Van hieruit rijdt er zeer regelmatig een gratis taxibusje naar het startveld en de koeienstal v.v.. [l]