Karate Do San team.

Karate Do San pakt prijzen in Roosendaal

ETTEN-LEUR - Zaterdag 27 januari waren 9 karateka's van Karate Do San aanwezig op het All Shotokan Toernooi van Archida. Een mooi instap toernooi om ervaring op te doen.

Er werd begonnen met het onderdeel kata, waar Timothy de Wild mocht beginnen. In diezelfde poule zat ook Jayden van Aert, voor Jayden zijn eerste wedstrijd. Beide hebben ze 2 hele mooie strakke kata's laten zien waar Timothy ervandoor ging met de 1e plaats en Jayden met de 2e plaats.
Marly Maatjens, Lars Roovers en Jayden Herwin waren bij elkaar in de poule ingedeeld. Alle 3 hebben ze mooie kata's laten zien, maar alleen Marly mocht meestrijden om de eerste 3 plaatsen. Na nog een mooie kata van Marly eindigde ze helaas net buiten de prijzen op de 4e plaats.
May van Dorst, Michon Kosten en Sem Roovers zaten ook bij elkaar in de poule en mochten als laatste hun kata's tonen. May en Michon behaalde net niet voldoende punten om te strijden voor een podium plekje. Sem wist hier uiteindelijk een mooie 1e plaats te behalen.

Kumite
Na een korte pauze was het onderdeel kumite aan de beurt.
Timothy en Jayden zaten weer bij elkaar in de poule en beide wisten mooie puntjes te scoren. Timothy behaalde een mooie 4e plaats en Jayden verloor de finale nipt en werd wederom 2e.
Marly, Jayden Herwin en Lars waren ook bij elkaar ingedeeld, waar Marly als enige meisje in de poule was. Marly en Lars mochten tegen elkaar strijden om de 3e plaats. Na een spannende wedstrijd werd Marly hier knap 3e!
May van Dorst heeft sterke partijen laten zien en wist in haar poule de 1e plaats te winnen.
Michon en Sem zaten bij elkaar in de poule. Alleen Sem wist zijn partijen te winnen en wist de finale te behalen en ging ervandoor met de 1e plaats.
Als laatste was Najem Kharmich aan de beurt van San. Voor Najem was dit ook zijn eerste wedstrijd en wist helaas geen prijzen te halen.
Voor iedereen waren dit mooie leermomenten die we weer mee kunnen nemen in de trainingen. Iedereen mag trots op zichzelf zijn!