Piet Vermunt in actie!!
Piet Vermunt in actie!! Rein Nuiten

Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - Grootse plannen hadden een aantal fanatieke beugelaars op woensdag 31 januari. Het was immers de laatste dag om nog punten te sprokkelen voor de titel "kampioen januari 2018".

Zware hagelbuien zo tegen de gebruikelijke koffiepauze dreigden een streep te zetten door dat optimisme. Piet Verhoeven, die al vroeg op de baan was, had al gauw een paar partijen gewonnen. Jan van der Wal en Rein Nuiten profiteerden mee. Rein pakte samen met Jan ook nog de winst tegen Piet samen met Johan Hoppenbrouwers. Onverwacht klaarde het weer op en natuurlijk ook het enthousiasme van de beugelaars. Een partij kon nog volledig worden uitgespeeld. De tweede partij na de pauze is afgebroken bij 20 punten. Mede daardoor konden Rein Nuiten/Johan Hoppenbrouwers de kleine achterstand op Kees Naalden/Jan van der Wal niet meer goedmaken.

Vrijdag 2 februari zijn 4 partijen gespeeld. De eerste partij was al meteen uniek!. Kees Naalden speelde 2 bollen van de tegenpartij in 1 beurt in de goot. Vreugdesprongen van Kees natuurlijk, want dat wordt zeldzaam vertoond. Helaas ging de winst toch nog naar Rein Nuiten/Piet Verhoeven. Johan Hoppenbrouwers was goed op dreef. Zijn beide gespeelde partijen met mooie cijfers gewonnen. Jammer voor Ries Jaspers, want die moest drie keer een verliesbeurt incasseren. Het optimisme en zelfvertrouwen van Ries wordt alom geprezen. Dus gaat hij de komende weken zeker zijn winnende partijen nog pakken. [l]