Oranjemarkt 2017
Oranjemarkt 2017 Sandra Musters

Inschrijving Oranjemarkt Etten-Leur digitaal

ETTEN-LEUR - Op Koningsdag zal wederom de Oranjemarkt in Etten-Leur plaatsvinden. Van oudsher werd de inschrijvingen van de kramen geopend op de vrijdag na carnaval met een haast traditionele inschrijfavond in de Nieuwe Nobelaer. Mensen stonden vaak vanaf ’s morgens in de wachtrij om de beste kramen te bemachtigen. Niet echt van deze tijd en ook voor veel mensen door werkzaamheden overdag niet haalbaar.

Online Reserveringssysteem
Na vele vragen betreft de mogelijkheid om digitaal in te kunnen schrijven, is besloten de tijdrovende inschrijfavond te vervangen voor een online reserveringssysteem. Op deze manier heeft iedereen even veel kans op een kraam naar keuze. Aangezien de hoeveelheid beschikbare kramen iets verhoogd is doordat er enkele kramen bijgekomen zijn de afgelopen jaren en de commerciële handel iets meer aan banden gelegd is, wordt verwacht dat er geen problemen zullen zijn omtrent een te kort aan kramen.

Start inschrijvingen donderdag 22 februari

Deelnemers kunnen via de website www.artolaros.nl inschrijven voor een kraam of grondplaats vanaf donderdag 22 februari om 10.00 uur. De betaling van de kramen is ook direct online via o.a. iDeal te voldoen. Per persoon kunnen maximaal drie kramen en/of grondplaatsen gereserveerd worden. De markt is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Etten-Leur die hun tweedehandsspullen in de verkoop willen brengen.

Kosteloos kinderplein
Het kinderplein is dit jaar wederom op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is kosteloos en ook inschrijven is niet nodig. Het kinderplein is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd tot ongeveer 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, voor de verkoop van tweedehands kinderspullen.

Commerciële verkoop
Voor commerciële verkoop is ook dit jaar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven hiervoor kan uitsluitend per e-mail via oranjemarktettenleur@hotmail.com. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden.

Bewoners
Bewoners die wonen aan het marktterrein (Oude Bredaseweg en Markt) hebben net als andere jaren de eerste de mogelijkheid om de kraam of grondplaats voor hun huis te reserveren. Hierover ontvangen zij op korte termijn een persoonlijk schrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via oranjemarktettenleur@hotmail.com.[l]

Oranjemarkt 2017