Informatie over de KBO dagreis

ETTEN-LEUR - Op donderdag 24 mei is onze dagreis naar Delft. We brengen daar een uitgebreid bezoek aan de Porceleyne Fles en gaan er genieten van een prachtige rondvaart door Delft.

Om mee te doen kunt u zich vanaf 7 maart uitsluitend opgeven via het inschrijfformulier, dat in De Linde klaar gelegd zal worden. Dit zal tegen die tijd duidelijk worden aangegeven. Wie met een computer werkt kan zich online opgeven bij het reisbureau, via www.brabantexpres.nl/kbo-etten-leur. Om risico’s voor de KBO te vermijden loopt de betaling ook via het reisbureau. Dus vult u eerst het opgaveformulier in en doe dat in de KBO brievenbus in de Linde, dat gaat naar Brabant Expres en die sturen u de rekening met hun banknummer. Opgeven kan tot 15 april.
Leden uit de omgeving van Leur kunnen het formulier halen bij Antoon Vermeulen Brandseweg 31 en het ook daar inleveren.
Nieuw is ook, dat uw een annuleringsverzekering kunt afsluiten voor deze dagreis. Iemand die twijfelt of zij/hij op die datum mee zal kunnen kan zich voor een klein bedrag per persoon verzekeren voor het verlies van de reiskosten. Hierover wordt U graag gegeven door Antoon Vermeulen, 076-5020088 of Nel Houtepen 076-5013471. [l]