Nederlands voertuig in Afghanistan
Nederlands voertuig in Afghanistan Dennis van der Kraats

Veteranen inloopavond op 16 februari

ETTEN-LEUR - Op 16 februari vindt vanaf 19.30 uur de tweede Veteranen inloopavond van Veteranen West-Brabant plaats. Actief of post-actieve veteranen van alle krijgsmachtdelen zijn van harte welkom in de kantine van rugbyclub Etten-Leur REL aan de Kempenerrandweg 9.

Gezelligheid onder elkaar is het doel van de avond. De Veteranen inloopavond is de opstart naar een eigen vaste locatie in de regio die meerdere dagen in de week geopend zal zijn. Veteranen West-Brabant richt zich op de Veteraan en thuisfront. Met ruim 2200 Veteranen in de regio is een dergelijke eigen honk van belang. Vanuit deze locatie zullen de Veteranen diverse activiteiten ontplooien om erkenning en waardering voor de Veteraan en thuisfront te vergroten en een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.
Diverse Veteranenorganisaties hebben zich gemeld voor dit initiatief. Waaronder Freebird69 die begeleiding biedt aan Veteraan en thuisfront, Veteranenenzo begeleiding naar de arbeidsmarkt en het Veteranen Search Team. De laatst genoemde stichting ondersteunt middels Veteranen de politie tijdens vermissingszaken.
Ben je Veteraan en afkomstig uit de regio voel je de 16de welkom. Mocht vervoer een probleem zijn neem dan even telefonisch contact op met 06-43549802. [l]

Nederlands voertuig in Afghanistan