GroenLinks Etten-Leur en Statenleden tijdens de actie.
GroenLinks Etten-Leur en Statenleden tijdens de actie. Michelle van Merrienboer

Geslaagde actie GroenLinks in het centrum

ETTEN-LEUR - GroenLinks was op zaterdag 17 februari met 12 enthousiaste leden en de Provinciale Statenleden Hagar Roijackers en Arno Uijlenhoet te vinden in het centrum van Etten-Leur.

Tijdens de actie is gesproken met het winkelende publiek en zijn ruim 300 zakjes met bloemzaad uitgedeeld met de slogan “Zaai een gezonde toekomst”. Deze bloemen zijn goed voor de kwaliteit van de bodem, voor de bijen en de vlinders. Verandering begint op lokaal niveau, door de zaden te zaaien in de grond of in een bloempot draagt iedereen bij aan een gezondere toekomst.

Etten-Leur is een prettige gemeente om in te wonen en werken, maar uit gesprekken de afgelopen tijd en tijdens de actie in het centrum is wel gebleken dat verbetering zeker mogelijk is. GroenLinks vindt het belangrijk dat er naar inwoners wordt geluisterd en dat hun wensen worden gehoord en gerespecteerd, ook waar het aankomt op het verbeteren van de gemeente. GroenLinks neemt alle input serieus en zal zich de komende periode opnieuw inzetten om Etten-Leur een nog prettigere gemeente te maken. [l]

GroenLinks Etten-Leur en Statenleden tijdens de actie