Kleuradvies voor je huis.
Kleuradvies voor je huis. Foto:

DECOKAY Vromans helpt

ETTEN-LEUR - Een goed schilderadvies krijgen met de juiste visualisatie is belangrijk en geeft vertrouwen. Daarom is de meters lange kleurenwand bij verfspeciaalzaak DECOKAY Vromans van Pure by Flexa ColorLab® grondig aangepakt.

Naast een vernieuwd kleurpalet heeft ook de verf een nieuwe jas. Volledig afgestemd op wat de klanten van DECOKAY Vromans van een kwalitatief verfconcept verwachten: geen concessies op esthetisch en functioneel gebied. Dit in combinatie met een persoonlijk advies zorgt voor een eindresultaat dat van een huis een thuis maakt. Op kleurgebied is er veel veranderd. Monique, bedrijfsleidster van DECOKAY Vromans licht dit toe: "Tegenwoordig wordt er meer kleur toegepast in het interieur. Kleur geeft identiteit aan je interieur. Echter het toepassen van kleur vindt men moeilijk. En daar kunnen wij bij helpen." Met het vernieuwde Pure by Flexa ColorLab® biedt Vromans hulp aan diegene die aan de vooravond staan van de schilderklus.

Vele extra's voor de klant

Wat biedt DECOKAY Vromans nu precies bovenop hoogwaardige kwaliteits muurverven en lakken. Jeroen Vromans: "In onze winkel staat een vier meter lange kleurenwand waarin inspirerende fotografie en kleurechte stalen zijn verwerkt. Daarnaast zijn in deze inspiratiewand grote A4 kleurstalen aanwezig die onze klanten thuis op de wand kunnen hangen. Dan zie je pas echt wat een kleur voor je interieur doet." DECOKAY Vromans heeft ook handige Flexa Kleurtesters waarmee je de trendkleuren van 2018 thuis uit kunt proberen.

Kleur is van iedereen

De tijdloze kleuren van Pure by Flexa ColorLab® laten je interieur stralen en dienen niet beperkt te worden naar woonstijlvoorkeuren. Styliste (ook voor advies aan huis) Carolien legt uit: "Het kleurpalet is aangepast naar de huidige kleursmaak én toekomstige trends. De kleuren zijn verdeeld in drie kleurfamilies en een jaarlijks wisselende kleurentrendcollectie. De kleurfamilies zijn: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle/pastel kleuren. Dit dient nog meer te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en daar helpen we iedereen graag bij." [l]