Korte berichten

Korte berichten

ETTEN-LEUR
GroenLinks gaat de wijk 'Centrum Oost' in: Op zaterdag 24 februari gaat GroenLinks Etten-Leur van 10.30 tot 12.30 uur de wijk in om met inwoners te spreken over Etten-Leur. Tijdens de gesprekken zal geluisterd worden naar wat inwoners vinden van hun wijk en hun gemeente en wat zij anders zouden willen zien. Verder zal er ook worden verteld wat inwoners juist van ons kunnen verwachten. Door op wijkniveau het gesprek aan te gaan wordt het duidelijk wat er per wijk actueel is en wat er door GroenLinks aan gedaan kan worden. Zo kan er samen worden gewerkt aan een groenere en socialere gemeente.
PCOB nieuws: Op woensdag 28 februari houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Na de pauze zal onze voorzitter Peter Stam een presentatie vertonen over Etten-Leurse straatnamen en de achtergronden ervan. Dit keer voor een deel over de straten in de nieuwste wijk Hof en Gaard die gebouwd wordt in De Streek.
Zondagmiddag bingo in het Turfschip: De bingoclub Gezellig Samen Op Stap organiseert een bingo in het Turfschip op zondag 25 februari. De bingo begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur, en we spelen in totaal 12 ronden en een superronde. In elke ronde maakt u driemaal kans op een geldprijs, t.w. als u 4 hoeken, een rijtje of een volle kaart hebt. Hebben meerdere bingo-ers tegelijk bingo dan kunt u onderling afspreken of de prijs wordt verdeeld of er wordt er een speelkaart getrokken en wie de hoogste speelkaart heeft gepakt ontvangt de prijs. Vergeet niet uw spaarkaart en een stift mee te nemen. Iedereen, van alle leeftijden, is van harte welkom! [l]