Het bestuur van SIVEL 2018.
Het bestuur van SIVEL 2018. Anne

Internationale Vrouwenfeest

ETTEN-LEUR - Ter attentie van alle vrouwen boven de 16 uit Etten-Leur en omgeving: Op donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Hier, in Etten-Leur vieren wij deze speciale dag met een vrouwenfeest!

Het feest wordt ieder jaar georganiseerd door het bestuur van SIVEL (Stichting Internationale Vrouwendag Etten-Leur). Het bestuur van SIVEL zet zich dit jaar weer in om een spetterend feest in Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur te regelen! De viering van Internationale Vrouwendag in Etten-Leur is een echt feest, met onder andere: opwindende Djembé muziek, onder leiding van Bep Linders van Rondomtrom, heerlijke tapas en koekjes uit diverse landen en een spetterende loterij met veel mooie prijzen. Daarnaast zijn er verschillende stands waar vrouwen zich kunnen oriënteren op mooie producten. Onze vrouwelijke DJ Houda krijgt de dames zonder twijfel de dansvloer op.

Dus, op donderdag 8 maart nodigen wij alle Nederlandse en buitenlandse vrouwen uit Etten-Leur en omgeving uit om dit feest te vieren in Nieuwe Nobelaer vanaf 19.00 tot 22.30 uur. Ook verheugen wij ons op de aanwezigheid van onze nieuwe burgemeester Miranda de Vries. Toegangskaarten zijn alleen op de avond van 8 maart te krijgen aan de zaal. Deze toegangskaarten zijn inclusief een portie heerlijke hapjes thuis gemaakt door vrouwen uit diverse landen. Dankzij enkele bedrijven die ons leuke giften geven voor de loterij en andere gulle gevers kunnen wij deze avond organiseren. Wij hopen jullie, evenals vorige jaren, in groten getale te mogen verwelkomen. Neem zoveel mogelijk vrouwen mee. Gezellig een keertje zonder man en kinderen. [l]

Het bestuur van SIVEL 2018