Speciale paasactiviteiten voor kinderen bij Trivium

ETTEN-LEUR - Tijdens de Paasdagen, op zondag 1 en maandag 2 april, organiseert Fletcher HotelRestaurant Trivium een gezellige Paasbrunch voor de hele familie met speciale activiteiten voor de kinderen.

De prijs van de brunch is € 24,50 per persoon, kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting. De aanvangstijd is 12:00 uur.

Tijdens de Paasbrunch geniet u onder andere van onbeperkt zuivel, koffie en luxe thee soorten, verse salades, luxe broodjes en diverse warme en koude huisgemaakte gerechten. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten. Zo kunnen de kleintjes samen met de Paashaas eieren zoeken of een speurtocht doen door het hotel.

Voor meer informatie over de Paasbrunch of reserveren, bel 076-501 00 41 of ga naar www.fletcher.nl/paasbrunch.

Fletcher Hotels Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 82 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot 'Beste Hotelketen van Nederland'. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium, Trivium 72 in Etten-Leur | 076 501 0041 | info@fletcherhoteltrivium.nl