Constantia tijdens het jubileumconcert in 2017.
Constantia tijdens het jubileumconcert in 2017. Femke Nouws

Maak kennis met Constantia tijdens open repetitie

ETTEN-LEUR - Constantia heeft plaats voor nieuwe leden! Voor ons Klein Orkest, Groot Orkest en slagwerkgroep STIXX organiseren we op 13 maart een open repetitie in de Nieuwe Nobelaer.

We vinden het belangrijk dat veel mensen met plezier muziek maken. Binnen de gemeente Etten-Leur zijn we als muziekvereniging niet meer weg te denken. Daarom zetten we op 13 maart onze deur wijd open voor iedereen die kennis wil maken met ons.

Kom!
Speel je klarinet, bastuba, piccolo/1e fluit, hobo (afwisselend 1e/2e) of trombone? Dan moet je zeker komen. Andere instrumenten zijn natuurlijk ook welkom. De repetitie van het Klein Orkest begint om 18.30 uur en het Groot Orkest om 19.30 uur. STIXX repeteert van 19:00 tot 20:00 uur. Na je aanmelding krijg je de repetitiemuziek per email. We geven dan ook aan bij welk orkest je kunt aansluiten. Speel je slagwerk? Geef dan aan of je mee wilt doen met een van de orkesten of met STIXX.

Hoe meld je jezelf aan
Stuur een mailtje naar: secretaris@constantia-el.nl Vertel in je mail ook iets over je ervaring. Bijvoorbeeld hoe lang je al speelt en of je al eerder met een orkest hebt gespeeld. Meer informatie over Constantia vind je op www.constantia-el.nl [l]

Constantia tijdens het jubileumconcert in 2017