The Old Fashion Band.
The Old Fashion Band. Henk de Ruiter

Inloopmiddag wijkvereniging Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Op zondag 11 maart organiseert Wijkvereniging Centrum-Oost een gezellige inloopmiddag in wijkgebouw De Linde. Eenieder uit Etten-Leur en omgeving, jong en oud, is van harte welkom vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Het eerste kopje koffie / thee is gratis.

De muziek wordt dit keer verzorgd door The Old Fashion Band. Dit muziekgezelschap staat garant voor een gezellige zondagmiddag. Ze spelen eigen arrangementen jazz-muziek uit de jaren 1920-1960. Lekkere luister- en dansmuziek. Het is een band met een unieke sound. Het klinkt zoals de populaire muziek klonk tussen 1925 en 1950/60, op een moderne manier vertolkt en aangevuld met zang. De instrumentale bezetting bestaat uit, tenor- bariton- sopraan- en alt-saxen, fluit, ventiel-trombone, piano, gitaar, drums en contrabas. De zangstemmen hebben vaak het hele firmament aan bereik met alt, sopraan, tenor en bas.

Het doel van de maandelijkse inloopmiddag is, naast genieten van de muziek, om in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken. Bestuursleden van de wijkvereniging zullen ook aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën voor volgende gelegenheden. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur. Tot ziens dus zondag 11 maart 2018 in De Linde, gelegen aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. Ervaar hoe gezellig zo’n middag is in De Linde.

Noteer ook alvast onze volgende inloopmiddag in je agenda, 8 april 2018. Dan wordt de middag in ieder geval opgeluisterd met mooie accordeonmuziek en zang. Nadere informatie daarover volgt. [l]

The Old Fashion Band