Meesterverkopers aan het bowlen.
Meesterverkopers aan het bowlen. v.v. Internos

Meester speculaasverkopers waren op stap

ETTEN-LEUR - Zondag 4 maart was het dan weer zover. Al onze fanatieke meesterverkopers die maar liefst 60 pakken speculaas of meer hadden verkocht werden getrakteerd op een gezellig middagje uit. Helaas had het griepvirus ook onder de meesterverkopers toegeslagen en moesten er maar liefst 6 meesterverkopers afzeggen. Super jammer dat zij dit hebben gemist, nogmaals beterschap allemaal!

Vanaf 12.00 uur is de middag gestart in de Internos kantine, waar de buikjes gevuld konden worden met frietjes, een snack en ranja. Nadat de friettafel helemaal leeggegeten was konden we vertrekken richting Recreatieparadijs de Belhamel in Lage Zwaluwe. Daar was speciaal voor Internos een programma gepland waarbij de kinderen de mogelijkheid kregen om te bowlen, survival klimmen, spelen in het speelparadijs zowel binnen als buiten. Internos beschikt niet alleen over veel talentvolle voetballers maar ook over een aantal fanatieke talentvolle klimmers en bowlers. Nadat iedereen zich lekker had uitgeleefd in het Recreatieparadijs en de tijd zoals gewoonlijk weer veel tekort was, was het om 17.00 uur tijd om weer richting Etten-Leur te gaan waar de kinderen op de parkeerplaats van Internos opgehaald werden door de ouders. Aukje, Simone en Sandra dank jullie wel voor het meerijden en vervoeren van de kinderen. Speciale dank voor familie Bossers van Recreatieparadijs de Belhamel voor het flexibel omgaan met de wensen van onze Internossertjes. En alle meesterverkopers super dank je wel voor jullie speculaasverkoop!! Dankzij jullie inzet kan de Activiteitencommissie alle leuke activiteiten dit jaar weer blijven organiseren

Voetbalspeeltuin nog steeds bezig
Op 20 januari is de Voetbal Speeltuin weer van start gegaan. De Voetbal Speeltuin is voor kinderen van 2,5 tot 4,5 jaar oud om gratis (!) spelenderwijs kennis te maken met voetbal en staat het spelplezier voor op! Papa’s, mama’s, opa’s & oma’s trappen met veel plezier een balletje samen met hun jonge kroost, waardoor oud & jong samen komen. Het verhaal achter de Voetbal Speeltuin is dat alle (groot)ouders zelf fanatiek hebben gevoetbald. Deze ouders hebben van daar uit het idee gehad om de Voetbal Speeltuin op te zetten. Ze zijn vanaf de jeugd al lid of lid geweest van Internos. Daar Internos altijd heeft geïnvesteerd in de jeugd, was de opzet voor de hele kleintjes een kleine stap. De grote kracht van de Voetbal Speeltuin is dat de kinderen op een ongedwongen en speelse manier kennis maken met voetbal. En dat ze er plezier in hebben is te zien! Met een brede grijns jagen ze achter de bal aan in een (te) groot tenue van een Nederlandse voetbalclub. Ze leren op een actieve manier om te gaan met andere kinderen. De komende data waarop de Voetbal Speeltuin zal zijn, zijn als volgt: 24 februari , 3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart en 31 maart. Indien je interesse hebt, kun je contact opnemen met Maikel Mol: 06 5193 0392 of met Frank de Leeuw: 06 5520 6662.

Kinderbingo 14 maart
Op woensdag 14 maart organiseert de Activiteitencommissie een kinderbingo. De bingo begint om 15.00 uur maar de kantine is al vanaf 14.30 uur open. Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

Woensdagmiddagen vrije inlooptrainingen
Aanmelden kan via Wim van den Bemt, elke woensdagmiddag vanaf 14.00 uur aanwezig in de leiderskamer. Meer informatie op www.vvinternos.nl [l]

Meesteverkopers aan het bowlen