Rowi Volleybal uitslagen en programma

ETTEN-LEUR - Zaterdag 17 maart stond voor Rowi HS 2 de uitwedstrijd tegen Atak’55 HS 6 op de planning. In Waspik werd de eindstand uiteindelijk 3-2 voor de tegenstander.

Vol goede moed begonnen we met een compleet team aan de wedstrijd. In de vorige wedstrijd, een maand geleden, behaalden we namelijk met 3-1 de winst tegen het andere team van Atak’55. Helaas hadden we in de eerste set nog flink moeite om in het spel te komen en ging de winst naar Atak’55 met 26-24. Met vrijwel dezelfde opstelling pakte ons team in de tweede set het spel weer terug en wonnen we met 25-13, wat te danken was aan een betere focus en mooie rally’s. In de derde set begonnen we weer in te zakken en verloren we met 20-25. Hier tegenover stond de vierde set, met sterke aanvallen, lange servicerally’s en wilde sprongen naar alle kanten om de bal absoluut niet op de grond te laten vallen. Dit werd beloond met 25-10 voor Rowi. In de beslissende vijfde set lieten we ons toch uit het veld slaan door de tegenstander. De focus verdween, het spel werd slordiger en de stemming daalde op het einde flink. Helaas ging Atak’55 na een nek-aan-nekrace op het einde er met de winst vandoor met 17-15. Een zeer wisselende wedstrijd dus, waar veel meer uit te halen was dan de geweldige punten die in de tweede en vierde set gemaakt zijn.

24 maart Rowidag in het Turfschip
Vanaf 13.00 uur is er komende zaterdag veel volleybal te zien in de sporthal van het Turfschip. Om 13.00 en 15.00 uur spelen diverse Rowi teams een thuiswedstrijd, gevolgd door het welbekende bedrijventoernooi dat om 18 uur start. Het wordt al weer voor de 21e keer door de volleybalvereniging georganiseerd. Elk jaar is het toernooi weer goed bezet en dit jaar neemt een record aantal van 22 teams deel. Het toernooi is een gezellige avond weg met je bedrijf, team of vriendengroep, waar lekker volleyballen zonder enige verplichting voorop staat. Tijdens de pauzes kan je met je complete team gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Rowi verzorgd ook de teamfoto’s en natuurlijk een super gezellige loterij die tijdens prijsuitreiking vanaf 23:30 uur plaats vind, waarna het tot in de late uurtjes al jaren gezellig blijft. Dat de deelnemers van zo’n avond genieten blijkt wel uit het feit dat telkens meer deelnemers zich aanmelden. Dus kom zaterdag gerust eens langs om te genieten van een ontspannen, gezellige en sportieve sfeer.