Korte berichten

ETTEN-LEUR
PCOB Nieuws:
Op onze volgende ledenmiddag van woensdag 28 maart a.s. komt de heer Jos Mensen van alles vertellen en laten zien over vlinders. Aanvang 13.45 uur.
Paasknutselen voor kinderen van groep 4, 5, 6, 7 en 8: Heb je zin om iets te knutselen voor Pasen? Kom dan vrijdag 23 maart naar Ut Praotuis, van 19.00 tot 20.00 uur. Het is gratis. In de pauze kun je wat te drinken kopen of wat lekkers. Doe knutselkleren aan! We vinden het gezellig als je komt!
Paasbingo: Zondagmiddag, 25 maart houdt Gezellig Samen Op Stap een Paasbingo in het Turfschip, Schipperstraat 2, Etten-Leur Noord. De bingo begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Denkt u er wel aan dat de klok in de nacht van zaterdag op zondag een uur vooruit gezet moet worden! Er worden in totaal 12 ronden en een superronde gespeeld en in elke ronde heeft u driemaal kans op een prijs. Iedereen van alle leeftijden is van harte welkom om bingo te komen spelen. Vergeet s.v.p. niet uw spaarkaart mee te nemen en een stift die heeft u nodig bij de superronde.
Ontmoetingsochtend: Een mogelijkheid om anderen te ontmoeten en te leren kennen. Ben je tussen de 20-45 jaar dan ben je op donderdagochtend 5 april van harte welkom van 10.00- 12.00 uur in D'n Overkant aan de Edward Poppelaan 18 in Etten-Leur. In een gezellige omgeving kan je op deze ochtend al andere ontmoeten en gaan we het hebben over wat je mist en waar je mogelijkheden ziet voor jou ideale vrijetijdsbesteding. Hoe dit verder gaat bepaal jij samen met de andere aanwezigen. Niks moet en alles is mogelijk deze ochtend. Het is fijn als je voor 31 maart laat weten of je komt via leman.citak@surplus.nl of appen naar 06-42157177. Ook voor vragen en als je meer wilt weten bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag: Leman Citak, Sociaal wijkwerk Etten-Leur.
Handbal, niet voor watjes: Handbalvereniging Internos in Etten-Leur bestaat al meer dan 55 jaar. HV Internos wil graag de jongenslijn versterken. We zijn op zoek naar sportieve gasten in de leeftijd tussen 11 en 15 jaar om ons aankomend C-team te versterken. Natuurlijk zijn jongens die jonger of ouder zijn ook van harte welkom, evenals stoere meiden die willen komen handballen. Meld je aan bij via secretaris@handbalinternos.nl. Wedstrijden en trainingen worden gehouden in het Trivium in Etten-Leur (de sporthal van het Munnikenheide college'). Je bent ook van harte welkom bij de Handbal Bootcamp op 7 april in het Trivium. Voor meer informatie en aanmelding, ga naar www.handbalhelden.nl [l]