Etske Wychgel.
Etske Wychgel. Set Up

Etske volleybalvrijwilliger van het jaar 2018

ETTEN-LEUR - Etske Wychgel (Etten-Leur) van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Ze kreeg de meeste stemmen. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.

Met heel veel trots mag ik jullie allemaal vertellen dat onze Etske Wychgel is gekozen als volleybalvrijwilliger van het jaar 2018! Als vrijwilliger zet zij zich al jaren, met passie en haar professionele blik, in voor onze volleybalvereniging Set Up.

Even geleden deden wij als volleybalvereniging Set Up een beroep op jullie om via Facebook op haar te stemmen. Ook andere sportverenigingen hebben deze oproep gedeeld. Samen met nog twee kandidaten streed onze 68-jarige Etske om deze eer.

En weet je wat nu zo mooi was? Etske was door deze nominatie de basis van heel veel verbinding. Verbinding tussen de dorpsgenoten en stadsgenoten en tevens samenwerking tussen onze team- en clubleden, in de meest ruime zin van het woord. Binnen onze club zagen wij dat alle leden aan de slag gingen om zoveel mogelijk stemmen voor Etske te verzamelen. De omringende familie en vrienden werden op de hoogte gebracht, waarom zij juist hun stem op haar zouden kunnen uitbrengen.

Compleet teamwerk van club, dorp, stad, vrienden en bekenden, die Etske en de club Set Up allemaal een warm hart toe dragen. Dank jullie allemaal voor jullie stem en inzet!

Onze volleybalvrijwilliger van het jaar, Etske Wychgel, brengt een glimlach op onze gezichten, geeft energie en vooral heel veel clubgevoel!

Vacature trainer/coach

Wil jij een aanvulling zijn op ons gezellige team? Heb jij het in je om een goede instructeur te zijn? Of wellicht ken jij iemand die de juiste capaciteiten heeft? Wie komt Set Up versterken?

Trainer/Coach Heren 1 Nevobo gezocht!

Voor het seizoen 2018/2019 zijn de Heren 1 van Set Up die nu uit komen in de 1e klasse C van de Nevobo competitie op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach die voldoet aan het volgende profiel:

Heer of dame die het leuk vindt zijn/haar trainingsleer en ervaringen te delen en toe te passen binnen Set Up.

*Je hebt ervaring met het geven van trainingen (individueel en groepen) op gelijkwaardig competitie niveau

*Je beschikt over een eigen ambitie om prestatiegericht training te geven op o.a. het technische/tactische vlak

*Je hebt de juiste instelling, je bent behulpzaam en in staat om de inzet en motivatie van een team te verhogen

*Je hebt didactische vaardigheden om ontspannen voor de groep te staan en je kan improviseren daar waar het nodig is

*Je hebt mogelijk in je trainersloopbaan de opleidingen Nevobo V.T.2 en/of V.T. 1 gevolgd en daardoor ben je op de hoogte van volleybalspelsystemen, wedstrijdanalyse en organiseren

*Je deelt de visie dat de ideale combinatie voor een team Trainen en Coachen is

*Je hebt de mogelijkheid om in de avonden te trainen/coachen (woensdag en optioneel maandag) en op zaterdag de uitwedstrijden te coachen

*Je hebt ruimte in je portemonnee voor een gepaste financiële vergoeding
en je wilt graag je passie voor volleybal overbrengen op onze leden of wellicht ken jij iemand die bovengenoemde capaciteiten heeft?

Stuur dan gelijk een e-mail met jouw motivatie en CV naar info@set-up-volleybal.nl

Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl [l]

Etske