Afbeelding
Foto:

Rabobank Clubkas Campagne: stemmen van 4 t/m 16 april

ETTEN-LEUR - De strijd om de stemmen barst los vanaf woensdag 4 april. 408 clubs die actief zijn in de gemeenten Halderberge, Moerdijk, Etten-Leur of de kern Dinteloord komen in aanmerking voor een donatie vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank West-Brabant Noord stelt maar liefst € 150.000 beschikbaar.

Lokale leefbaarheid
Rabobank zet zich in voor het verbeteren van de leefbaarheid in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne worden jaarlijks honderden grote en kleine verenigingen en stichtingen ondersteund. Leden van de bank hebben daarin een beslissende stem.

Elke stem is geld waard
De hoogte van de bijdrage per club bepalen de leden van Rabobank West-Brabant Noord. Zij ontvangen een persoonlijke stemcode per post of e-mail waarmee zij 5 stemmen uitbrengen. Stemmen is mogelijk van woensdag 4 t/m maandag 16 april 2018 via rabobank.nl/wbn.
Deelnemende clubs voeren tot en met maandag 16 april een flinke campagne onder clubleden, vrienden, familie en kennissen om een mooi geldbedrag te verdienen. Elke vereniging of stichting die meedoet aan de Rabobank Clubkas Campagne ontvangt minimaal € 100.

Uitslag
Deelnemende clubs ontvangen medio mei persoonlijk bericht over de uitslag. Uiterlijk 1 juni 2018 wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt op de website van Rabobank West-Brabant Noord, www.rabobank.nl/wbn [l]