Afbeelding
Foto:

Beauty Autowasdag bij Hommel Autobedrijven

ETTEN-LEUR - Hommel Autobedrijven organiseert op zaterdag 31 maart tussen 10.00 en 15.00 uur, als hoofdsponsor van de Miss Beauty of Noord Brabant verkiezing, een heuse Beauty Autowasdag! Voor een symbolisch bedrag van €5,- wordt uw auto gewassen en uitgezogen door een van de finalisten. De gehele opbrengst gaat naar de LINDA.foundation.

Er staan aanstaande zaterdag wel 30 dames voor uw klaar om uw auto handmatig te wassen voor het goede doel. Op de beide locaties van Hommel Autobedrijven zijn de dames aanwezig; Penningweg 1 en/of Handelsweg 5 in Etten-Leur.

LINDA.foundation
Deze dag staat in het teken van het de LINDA.foundation en de gehele opbrengst gaat naar dit goede doel.
De LINDA.foundation zet zich in voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.
"De teller is weer gaan lopen: in 2018 hopen wij 4000 gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen met lekker eten, een cadeautje in de schoen, een feestelijke outfit en een professionele knipbeurt bij de kapper.", aldus de LINDA.foundation.


Auto wassen
Kom dus zaterdag 31 maart tussen 10.00-15.00 uur naar Hommel Autobedrijven om uw auto te laten wassen en uitzuigen door een van de finalisten van de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezen en zet u in voor het goede doel.
Tot zaterdag! [l]