Yvonne Frijters, Paul Henriks, Marijke van Hooff en Piet van Tienen.
Yvonne Frijters, Paul Henriks, Marijke van Hooff en Piet van Tienen. Rein Nuiten

Inloopmiddag wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Zondag 8 april van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur is het weer zover. De belangstelling voor deze maandelijkse middag groeit gestaag.

Dit keer warm aanbevolen voor alle mensen die van gezellige muziek en zang houden. Piet van Tienen, een bekende plaatselijke accordeonist brengt, samen met twee zangeressen waarmee Piet veelvuldig optreedt en met een geweldige violist, een doorsnede van hun uitgebreide repertoire ten gehore. Zowel meezingers als prachtige luistermuziek.
Zeer de moeite waard om eens te komen genieten en te ontspannen samen met vrienden en kennissen. Je bent van harte welkom, ook al woon je niet in Centrum-Oost van Etten-Leur.
Het eerste kopje koffie / thee is wederom gratis. Uiteraard staan de medewerkers van De Linde daarna ook voor u klaar, om voor zeer schappelijke prijzen, (andere) hapjes/drankjes te serveren!
Bestuursleden van de wijkvereniging zullen ook aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën voor volgende gelegenheden. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur. Tot ziens dus zondag 8 april 2018 in De Linde, gelegen aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. Ervaar hoe gezellig zo’n middag is in De Linde! [l]

Yvonne Frijters, Paul Henriks, Marijke van Hooff en Piet van Tienen.