Afbeelding

Honderd teams klaar voor de Tenniscompetitie bij Tennisclub Etten

ETTEN-LEUR - Waar bij veel andere sporten het competitieseizoen ten einde loopt, gaat deze bij de tennis pas beginnen. Daarom is dit ook zo’n fijne combi met andere sporten. Voor de jeugd is er competitie op zaterdag en zondag en voor de senioren is er nog veel meer keus.

Sinds dit jaar wordt er naast de dinsdag-, donderdag-, vrijdagavond-, zaterdag- en zondagcompetitie ook de donderdagavond competitie en de 8-9 competitie aangeboden. De laatste competitie is ideaal voor beginnende tennissers of tennissers die nog niet bekend zijn met de competitie. Half mei/juni start vervolgens ook de zomeravondcompetitie voor mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen.
Dit jaar starten we met maar liefst 100 teams (samen met TV Rico). Vanaf 5 april is er de komende maanden bijna elke dag wel competitie. Beroemd zijn onze vrijdagavondcompetitie-avonden. Deze zijn dan ook meest favoriet. Binnenkort komen we met een primeur dus houd de media in de gaten!!
Om ook de recreatieve (niet competitie-speler) niet te vergeten hebben we vanaf dinsdag 3 april elke dinsdag een toss-avond. Je hebt dus geen tennismaatje nodig, naar de Koekoek komen met een racket is genoeg. Vanaf mei gaat daar ook de maandagavond nog eens bijkomen. Kom gerust eens kijken, de koffie staat klaar.[l]

Afbeelding