KV Focus Korfbal

ETTEN-LEUR - Het eerste spelweekend van de 2e helft veldcompetitie is gespeeld.

Het is even wennen aan de omstandigheden en sommige teams gaan er beter mee om. Hieronder de uitslagen van de wedstrijden:
Keep Fit E3-Focus E1 2-8
Springfield D1-Focus D1 3-7
Keep Fit 70 C1-Focus C1 9-4
KVK 3-Focus 2 13-4
DSO (K) B1-Focus B1 12-5
OJC 98 2-Focus 1 6-9

Programma

Voor het komende weekend staan erg een wedstrijden gepland. Dit in verband met de zaalfinale welke die dag in Ziggodome gespeeld wordt. Maar op zaterdag 7 april is er bij KV Focus toch wat te beleven.

10.30 uur Kangoeroeklup van op het veld van KV Focus aan de Olympiade. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. Tevens is het voor de kinderen van het E team een speciale training. Op deze training mogen zoveel mogelijk broertjes/zusjes/vrienden/vriendinnen deelnemen.

12.00 uur is er een gezamenlijk lunch verzorgd door KV Focus.

13.00 uur is er samen kijken naar de Finale van de korfballeague A jeugd welke in het Ziggodome gespeeld zal worden.

15.15 uur de huldiging van onze zaalkampioenen te weten Focus 1, Focus B1 en Focus C1.

16.00 uur Finale korfballeague Senioren vanuit Ziggodome.

De 2 wedstrijden zullen afgespeeld worden op een groot scherm in de kantine.

Dus zoals u kunt lezen echt een verenigingsactiviteit. Kom gerust langs en als u informatie wilt over korfbal bij KV Focus er zijn genoeg mensen aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Het veld is gelegen aan de Olympiade 41 en vrij toegankelijk. Meer info via www.kvfocus.nl of onze facebookpagina. [l]